Autóápolási termékek
Szezonális szélvédőmosó folyadékok, Fagyálló hűtőfolyadékok, Autóápolási termékek, Autókemikáliák
Cégünk meghatározó szereplője az autóápolási piacnak. Ezen termékcsoportunk gyártási tapasztalata és minősége évtizedes múltra tekint vissza, melynek köszönhetően jeles, magyarországi és külföldi partnerink igényeit is ki tudjuk szolgálni. Fennállásunk óta több tízmillió liter szezonális szélvédőmosó folyadékot gyártottunk és értékesítettünk. Egyedi megrendelői igények alapján (a kiszereléstől a kiszállításig) bérgyártást is vállalunk.
FOREST Szélvédőmosó folyadék koncentrátum  -80°C
KISZERELÉS:
A FOREST TÉLI SZÉLVÉDŐMOSÓ KONCENTRÁTUM folyadék, amely -80°C-ig hatékonyan tisztítja a személygépjárművek illetve egyéb üvegfelületek.
Dermedéspont: -80°C
Tartálykocsi megrendelésre
A FOREST -40°C TÉLI SZÉLVÉDŐMOSÓ folyadék, amely -40°C-ig hatékonyan tisztítja a személygépjárművek illetve egyéb üvegfelületek. Dermedéspont: -40°C
KISZERELÉS:
- 2 liter
- 5 liter
- 200 literes hordó
- IBC tartály
A FOREST -19°C TÉLI SZÉLVÉDŐMOSÓ folyadék, amely -19°C-ig hatékonyan tisztítja a személygépjárművek illetve egyéb üvegfelületek. Dermedéspont: -19°C
- 2 liter
- 5 liter
- 200 literes hordó
- IBC tartály
KISZERELÉS:
FOREST Nyári szélvédőmosó koncentrátum
KISZERELÉS:
A koncentráció nagy hatású készítmény, amihez minősített (ioncserélt vagy desztillált) vizet kell hozzátölteni. Az így képzett elegy kiválóan alkalmas gépjárművek szélvédőjének, és más üvegfelületek tisztítására. Koncentrált ereje eltávolítja a rovarok okozta szennyeződést.  Antisztalizáló hatása gátolja a szélvédő káros porosodását. A fényes felületeket, gumi és műanyag felületet nem károsít. Csak fagymentes időszakban használható.
Tartálykocsi megrendelésre
FOREST Téli Szélvédőmosó folyadék  -19°C
FOREST Prémium  téli szélvédőmosó folyadék  -40°C
Nógrádi Vegyipari Zrt.

36 35 350 511; info@nvzrt.hu
2657 Tolmács, Arany János u. 2.